Випускники садочка “Калинка” посадили деревця майбутнього

Заклад дошкільної освіти “Калинка” розташований у мальовничому куточку Тростянця: поруч – чудовий парк Чайковського з безліччю дерев та квітів, невелике озеро, дитячий майданчик. А на території садочка – своя зелена країна: навесні зацвіли фруктові дерева та яскравіють клумби. Для здоров’я дітей, які відвідують заклад, створені найкращі умови. Під час прогулянок вихователі навчають дошкільнят дбайливо ставитися до живої природи, спостерігати за змінами, які відбуваються в довкіллі кожної пори року.

А щоб прогулянка була змістовною, приємною та цікавою, висаджують на території садочка різноманітні квіти, кущі та дерева. Особливо люблять діти робити це разом із своїм другом – хлопчиком Чепуриком. Ось він і завітав 6 травня 2019 року до випускників садочка – вихованців груп “Їжачок” і “Колобок” та запропонував малятам посадити на згадку про своє дитинство саджанці ялини.

Малята отримали задоволення від участі у природоохоронній акції, адже їхня праця буде оцінена з роками. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними і саджанці перетворяться на красиві дерева.  А в пам’яті  залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідній “Калинці”. Адже це чудово, коли дитина, ставши дорослим, зможе сказати: “Це дерево посадив я сам!”