ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ “СОКІЛ” (“ДЖУРА”)

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), які з гідністю та честю показали себе у змаганнях та вкотре довели, що наша молодь знаходиться на вірному шляху розвитку тієї рушійної сили, яка вже змінила і в подальшому буде змінювати країну і хід її історії.
Нагадаємо, з 1 червня по 3 червня 2023 року в Сумах пройшов обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
До участі в обласному етапі долучилися переможці перших етапів гри. Це представники Андріяшівської, Миколаївської, Боромлянської, Попівської сільських рад, Краснопільської селищної ради, Кролевецької, Конотопської, Роменської, Лебединської, Путивльської, Буринської, Тростянецької, Сумської міських рад.
Учасники гри «Джури» – діти віком від 12 до 18 років, які проходили складні випробування, демонструючи свої вміння працювати в команді, приймати рішення в екстремальних ситуаціях та виконувати військові завдання.
Гра базується на реаліях сучасного військового життя та містить різноманітні елементи фізичної підготовки, тактичного мислення, першої допомоги, вогневої підготовки та інших навичок, необхідних для справжніх захисників України.
Протягом трьох днів вихованці рою «Стара фортеця» (керівник Омельчук Е.А., виховники Басов Андрій та Шаповал Андрій) пройшли шість залікових етапів та отримали перші місця на історичній вікторині «Відун» та у конкурсі «Бівак», другі місця на етапі «Рятівник» та «Впоряд» (стройова підготовка). Тож, у командному заліку юні тростянецькі патріоти вибороли перше місце!