Методичне об’єднання інструкторів з фізичної культури в ЗДО “Калинка”

Турбота про фізичний розвиток дитини, зміцнення її здоров’я – одне з пріоритетних завдань діяльності педагогічного колективу закладу дошкільної освіти “Калинка”. Велика увага приділяється нетрадиційним підходам до організації фізичного виховання дошкільників.

Цікаво та змістовно розглянули це питання учасники методичного об’єднання інструкторів з фізичної культури “Використання нестандартного спортивного обладнання у фізичному вихованні дітей”, яке відбулося в закладі освіти 4 квітня 2019 року. Інструктор з фізичної культури закладу Соляник О.В. представила досвід роботи з даного питання. Для вихованців групи “Колобок” було проведено сюжетне заняття з фізкультури “У пошуках білченяти” з практичним використанням нестандартного обладнання.

Учасники методичного об’єднання взяли участь у майстер-класі та здобули практичні навички по виготовленню фізкультурного обладнання. Присутні переконалися, що його застосування вносить різноманітність та новизну в організацію фізкультурних занять, сприяє формуванню рухових умінь та навичок дошкільників.

[supsystic-slider id=9]