ЗАВЕРШЕННЯ ОЗДОРОВЧОЇ КАМПАНІЇ В ТРОСТЯНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

З 04 по 21 червня 2024 року на базі закладів освіти Тростянецької міської ради було проведено літнє оздоровлення школярів. У громаді працювали 6-ть пришкільних таборів з денним режимом перебуванням й один профільний табір на базі КЗПО ТМР “Палац дітей та юнацтва”.
В закладах освіти Тростянецької міської ради були створені всі необхідні безпекові умови, з метою допомогти дітям відволіктися від негативних думок, провести час з користю для фізичного та морального здоров’я.
Кожен день проходив під певним гаслом і мав свою назву (День патріота, День дитинства, День науки, День Посейдона, День флори та фауни, День мандрівників та дослідників, День англійської мови та ін.). Вихователі пропонували учням різноманітну програму колективного відпочинку: майстер-класи, казкові подорожі, віртуальні екскурсії, біологічні дослідження та експерименти з фізики, бал маскаради, концерти та багато іншого.
Залишили приємні враження, пішохідні екскурсії рідним містом, спортивні змагання, квести, виступи в концертних програмах, ігри, цікаві зустрічі, перегляд вистав. Вихованці із задоволенням долучалися до участі в різноманітних заходах.
Так швидко промайнули 14 днів і вже сьогодні відбулося закриття табірних змін. До зустрічі наступного літа!!!